Bilete de avion a companiei aeriene Czech Airlines

Bilete de avion ieftine de la compania Czech Airlines online fără comisioane. Informații despre zboruri directe și destinații populare. Puteți cumpăra întotdeauna bilete de avion de pe site-ul oficial Czech Airlines în limba rusă, utilizând contactele de mai jos pentru a face legătura cu call center al transportatorului aerian.

Czech Airlines zboară către 2 de orașe

Czech Airlines vinde bilete la 2 de orașe din întreaga lume. Cele mai populare sunt: București, Praga. Cel mai rapid zbor Czech Airlines durează minute de la (). Se efectuează pe un avion modern: . Plecări de la la și ajunge la la .

București de la 67 leiPraga de la 67 lei

Czech Airlines zboară în 2 de țări

Czech Airlines zboară în 2 de țări. Cele mai populare: România, Republica Cehă.

România de la 67 leiRepublica Cehă de la 67 lei

Czech Airlines deservește 1 de aeroporturi

Czech Airlines Airlines operează zboruri de la 1 de aeroporturi. Cele mai populare: . Mai jos este o listă incompletă a aeroporturilor regionale și internaționale care deservesc compania aeriană pe zborurile sale.

de la 67 lei

Avioane Czech Airlines

Cele mai populare aeronave Czech Airlines utilizate pe rutele companiei aeriene sunt: Boeing 737-700. Mai jos este o listă completă a modelelor de aeronave din flota companiei.

 • Boeing 737-700
 • Contacte Czech Airlines

  Site-ul oficial: https://www.csa.cz/ru-ru/
  Apel: +00 420 284 000 601
  Birou: Building APC Street, Jana Kaspara 1 Airport Ruzyne, 160 08 Prague, Czech Republic.
  IATA code: OK

  Czech Airlines airlines
  zboruri Czech Airlines
  Czech Airlines
  Copyright © 2016-2020. Toate drepturile sunt rezervate. UniTicket.ro-parte a HolidayPrice Inc., lider european în sfera turismului-online și serviciilor însoțitoare. Politica de confidențialitate. Termeni de utilizare. Politica privind cookie-urile. Pentru a accesa materialele, este necesară o legătură directă către site-ul UniTicket.ro.