Bilete de avion a companiei aeriene Qatar Airways

Bilete de avion ieftine de la compania Qatar Airways online fără comisioane. Informații despre zboruri directe și destinații populare. Puteți cumpăra întotdeauna bilete de avion de pe site-ul oficial Qatar Airways în limba rusă, utilizând contactele de mai jos pentru a face legătura cu call center al transportatorului aerian.

Qatar Airways zboară către 2 de orașe

Qatar Airways vinde bilete la 2 de orașe din întreaga lume. Cele mai populare sunt: București, Doha. Cel mai rapid zbor Qatar Airways durează 04:45 minute de la București - Doha (QR 220). Se efectuează pe un avion modern: Airbus A321. Plecări de la Aeroportul Internațional Henri Coandă la 00:35 și ajunge la Hamad la 05:20.

București de la 1 038 leiDoha de la 750 lei

Qatar Airways zboară în 2 de țări

Qatar Airways zboară în 2 de țări. Cele mai populare: Qatar, România.

Qatar de la 750 leiRomânia de la 1 038 lei

Qatar Airways deservește 2 de aeroporturi

Qatar Airways Airlines operează zboruri de la 2 de aeroporturi. Cele mai populare: Hamad, . Mai jos este o listă incompletă a aeroporturilor regionale și internaționale care deservesc compania aeriană pe zborurile sale.

Hamad de la 1 038 lei de la 750 lei

Avioane Qatar Airways

Cele mai populare aeronave Qatar Airways utilizate pe rutele companiei aeriene sunt: Airbus A321. Mai jos este o listă completă a modelelor de aeronave din flota companiei.

 • Airbus A321
 • Contacte Qatar Airways

  Site-ul oficial: http://www.qatarairways.com/, Check-in
  Apel: +74956428807
  Birou: Qatar Airways Towers, PO Box 22550, Doha, Qatar.
  IATA code: QR

  Qatar Airways airlines
  zboruri Qatar Airways
  Qatar Airways
  Copyright © 2016-2020. Toate drepturile sunt rezervate. UniTicket.ro-parte a HolidayPrice Inc., lider european în sfera turismului-online și serviciilor însoțitoare. Politica de confidențialitate. Termeni de utilizare. Politica privind cookie-urile. Pentru a accesa materialele, este necesară o legătură directă către site-ul UniTicket.ro.