Bilete de avion a companiei aeriene Swiss International Air Lines

Bilete de avion ieftine de la compania Swiss International Air Lines online fără comisioane. Informații despre zboruri directe și destinații populare. Puteți cumpăra întotdeauna bilete de avion de pe site-ul oficial Swiss International Air Lines în limba rusă, utilizând contactele de mai jos pentru a face legătura cu call center al transportatorului aerian.

Swiss International Air Lines zboară către 2 de orașe

Swiss International Air Lines vinde bilete la 2 de orașe din întreaga lume. Cele mai populare sunt: București, Zurich. Cel mai rapid zbor Swiss International Air Lines durează 02:15 minute de la Zurich - București (LX 1882). Se efectuează pe un avion modern: Bombardier CS300. Plecări de la Zurich Aeroportul la 07:40 și ajunge la Aeroportul Internațional Henri Coandă la 09:55.

București de la 301 leiZurich de la 288 lei

Swiss International Air Lines zboară în 2 de țări

Swiss International Air Lines zboară în 2 de țări. Cele mai populare: România, Elveţia.

România de la 301 leiElveţia de la 288 lei

Swiss International Air Lines deservește 2 de aeroporturi

Swiss International Air Lines Airlines operează zboruri de la 2 de aeroporturi. Cele mai populare: Zurich Aeroportul, . Mai jos este o listă incompletă a aeroporturilor regionale și internaționale care deservesc compania aeriană pe zborurile sale.

Zurich Aeroportul de la 301 lei de la 288 lei

Avioane Swiss International Air Lines

Cele mai populare aeronave Swiss International Air Lines utilizate pe rutele companiei aeriene sunt: Bombardier CS300. Mai jos este o listă completă a modelelor de aeronave din flota companiei.

 • Bombardier CS300
 • Contacte Swiss International Air Lines

  Site-ul oficial: http://www.swiss.com/, Check-in
  Apel: +41848700700
  Birou: PO Box, Zurich Airport, 4002 Zurich, Switzerland.
  IATA code: LX

  Swiss International Air Lines airlines
  zboruri Swiss International Air Lines
  Swiss International Air Lines
  Copyright © 2016-2020. Toate drepturile sunt rezervate. UniTicket.ro-parte a HolidayPrice Inc., lider european în sfera turismului-online și serviciilor însoțitoare. Politica de confidențialitate. Termeni de utilizare. Politica privind cookie-urile. Pentru a accesa materialele, este necesară o legătură directă către site-ul UniTicket.ro.