Sistemul de căutare UniTicket.ro online va compara prețurile și vă va ajuta să cumpărați cele mai ieftine bilete de avion către Kaliningrad și înapoi. Vom compara ofertele pentru zboruri pe site-urile companiilor aeriene, ale agențiilor de turism online, la casele de bilete ale aeroportului din Kaliningrad. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți o variantă potrivită a unui bilet de avion către Kaliningrad.

Prețurile biletelor de avion către Kaliningrad

Bilete de avion către Kaliningrad pentru zbor direct găsite de cumpărătorii UniTicket.ro. Cu cât este mai aproape data plecării, cu atât sunt mai mari prețurile,cele mai scumpe sunt zborurile cu plecarea astăzi și mâine.

Chișinău - Kaliningrad SU 1845 Aeroflot Airbus A320
23:35 Aeroportul Internațional Chișinău
Durată 6 ore 50 min 1 escală
06:25 Khrabrovo Aeroportul
de la 364 lei 31 Mai 2022

De ce depinde costul biletului? De momentul zilei de plecare și sosire, clasa de servicii: business sau econom, călătoriți cu bagaje sau doar bagaj de mână, într-un singur sens sau ambele. Sistema de căutare UniTicket.ro ține cont de toți acești factori și oferă întotdeauna cele mai mici și cele mai actuale prețuri.

Bilete de avion din Kaliningrad

Mai jos sunt prezentate direcțiile populare de zboruri din Kaliningrad. Pentru a zbura ieftin, cumpărați biletele în avans, făcâbd cunoștință cu zborurile directe sau zboruri cu escală.

Kaliningrad - Chișinău DP 262 Pobeda Boeing 737-800
07:35 Khrabrovo Aeroportul
Durată 5 ore 25 min 1 escală
13:00 Aeroportul Internațional Chișinău
de la 304 lei 01 Februarie 2022

Zborurile directe către Kaliningrad zboară din orașe

Orașe populare cu zboruri directe dus-întors: . Prețul celui mai ieftin bilet de avion Kaliningrad găsit de cumpărători UniTicket.ro în ultimele 48 de ore în direcția . Avioanele din Kaliningrad zboară din orașe.

Zboruri spre Kaliningrad zboară din de țări

Zboruri directe spre Kaliningrad sunt disponibile din de țări. Cele mai populare: . Cel mai ieftin bilet de avion spre Kaliningrad pe ruta: (), costul acestuia va fi .

de companii aeriene zboară spre Kaliningrad

Puteți zbura spre Kaliningrad la bordul a de companii aeriene. Top companii aeriene care deservesc zboruri directe: . Cel mai rapid zbor spre Kaliningrad este operat de companiile aeriene , pe ruta (). Avionul () acoperă distanța de la la într-o medie de minute.

Avioane care zboară spre Kaliningrad

modele de aeronave din de companii aeriene zboară spre Kaliningrad.

Copyright © 2016-2022. Toate drepturile sunt rezervate. UniTicket.ro-parte a HolidayPrice Inc., lider european în sfera turismului-online și serviciilor însoțitoare. Politica de confidențialitate. Termeni de utilizare. Politica privind cookie-urile. Pentru a accesa materialele, este necesară o legătură directă către site-ul UniTicket.ro.