Sistemul de căutare UniTicket.ro online va compara prețurile și vă va ajuta să cumpărați cele mai ieftine bilete de avion către Kelowna și înapoi. Vom compara ofertele pentru zboruri pe site-urile companiilor aeriene, ale agențiilor de turism online, la casele de bilete ale aeroportului din Kelowna. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți o variantă potrivită a unui bilet de avion către Kelowna.

Prețurile biletelor de avion către Kelowna

Bilete de avion către Kelowna pentru zbor direct găsite de cumpărătorii UniTicket.ro. Cu cât este mai aproape data plecării, cu atât sunt mai mari prețurile,cele mai scumpe sunt zborurile cu plecarea astăzi și mâine.

Chișinău - Kelowna W6 6913 Wizz Air Airbus A320
02:00 Aeroportul Internațional Chișinău
Durată 22 ore 46 min 2 escale
00:46 Kelowna
A căuta 05 Octombrie 2021

De ce depinde costul biletului? De momentul zilei de plecare și sosire, clasa de servicii: business sau econom, călătoriți cu bagaje sau doar bagaj de mână, într-un singur sens sau ambele. Sistema de căutare UniTicket.ro ține cont de toți acești factori și oferă întotdeauna cele mai mici și cele mai actuale prețuri.

Bilete de avion din Kelowna

Mai jos sunt prezentate direcțiile populare de zboruri din Kelowna. Pentru a zbura ieftin, cumpărați biletele în avans, făcâbd cunoștință cu zborurile directe sau zboruri cu escală.

Kelowna - Chișinău AC 8417 Air Canada DeHavilland Dash 8 Q400
21:35 Kelowna
Durată 18 ore 55 min 2 escale
16:30 Aeroportul Internațional Chișinău
A căuta 05 Octombrie 2021

Zborurile directe către Kelowna zboară din orașe

Orașe populare cu zboruri directe dus-întors: . Prețul celui mai ieftin bilet de avion Kelowna găsit de cumpărători UniTicket.ro în ultimele 48 de ore în direcția . Avioanele din Kelowna zboară din orașe.

Zboruri spre Kelowna zboară din de țări

Zboruri directe spre Kelowna sunt disponibile din de țări. Cele mai populare: . Cel mai ieftin bilet de avion spre Kelowna pe ruta: (), costul acestuia va fi .

de companii aeriene zboară spre Kelowna

Puteți zbura spre Kelowna la bordul a de companii aeriene. Top companii aeriene care deservesc zboruri directe: . Cel mai rapid zbor spre Kelowna este operat de companiile aeriene , pe ruta (). Avionul () acoperă distanța de la la într-o medie de minute.

Avioane care zboară spre Kelowna

modele de aeronave din de companii aeriene zboară spre Kelowna.

Bilete de avion către Kelowna
Kelowna

Introduceți datele pentru a începe să căutați bilete.

Copyright © 2016-2020. Toate drepturile sunt rezervate. UniTicket.ro-parte a HolidayPrice Inc., lider european în sfera turismului-online și serviciilor însoțitoare. Politica de confidențialitate. Termeni de utilizare. Politica privind cookie-urile. Pentru a accesa materialele, este necesară o legătură directă către site-ul UniTicket.ro.