Sistemul de căutare UniTicket.ro online va compara prețurile și vă va ajuta să cumpărați cele mai ieftine bilete de avion către Krasnodar și înapoi. Vom compara ofertele pentru zboruri pe site-urile companiilor aeriene, ale agențiilor de turism online, la casele de bilete ale aeroportului din Krasnodar. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți o variantă potrivită a unui bilet de avion către Krasnodar.

Prețurile biletelor de avion către Krasnodar

Bilete de avion către Krasnodar pentru zbor direct găsite de cumpărătorii UniTicket.ro. Cu cât este mai aproape data plecării, cu atât sunt mai mari prețurile,cele mai scumpe sunt zborurile cu plecarea astăzi și mâine.

Chișinău - Krasnodar 9U 153 Air Moldova Embraer 190
20:10 Aeroportul Internațional Chișinău
Durată 1 ore 50 min Zbor direct
22:00 Krasnodar
de la 371 lei 08 Noiembrie 2021

De ce depinde costul biletului? De momentul zilei de plecare și sosire, clasa de servicii: business sau econom, călătoriți cu bagaje sau doar bagaj de mână, într-un singur sens sau ambele. Sistema de căutare UniTicket.ro ține cont de toți acești factori și oferă întotdeauna cele mai mici și cele mai actuale prețuri.

Bilete de avion din Krasnodar

Mai jos sunt prezentate direcțiile populare de zboruri din Krasnodar. Pentru a zbura ieftin, cumpărați biletele în avans, făcâbd cunoștință cu zborurile directe sau zboruri cu escală.

Krasnodar - Chișinău 9U 152 Air Moldova Airbus A319
10:00 Krasnodar
Durată 1 ore 50 min Zbor direct
11:50 Aeroportul Internațional Chișinău
de la 373 lei 09 Noiembrie 2021

Zborurile directe către Krasnodar zboară din 1 orașe

Orașe populare cu zboruri directe dus-întors: Chișinău. Prețul celui mai ieftin bilet de avion Krasnodar găsit de cumpărători UniTicket.ro în ultimele 48 de ore de la 453 lei în direcția Chișinău - Krasnodar. Avioanele din Krasnodar zboară din 1 orașe.

Chișinău de la 453 lei

Zboruri spre Krasnodar zboară din 1 de țări

Zboruri directe spre Krasnodar sunt disponibile din 1 de țări. Cele mai populare: Moldova. Cel mai ieftin bilet de avion spre Krasnodar pe ruta: Moldova - Krasnodar (Chișinău - Krasnodar), costul acestuia va fi de la 453 lei.

Moldova de la 453 lei

1 de companii aeriene zboară spre Krasnodar

Puteți zbura spre Krasnodar la bordul a 1 de companii aeriene. Top companii aeriene care deservesc zboruri directe: Air Moldova. Cel mai rapid zbor spre Krasnodar este operat de companiile aeriene Air Moldova, pe ruta Chișinău - Krasnodar (9U 153). Avionul Air Moldova (Embraer 190) acoperă distanța de la Aeroportul Internațional Chișinău la Krasnodar într-o medie de 01:50 minute.

  • Air Moldova
  • Avioane care zboară spre Krasnodar

    1 modele de aeronave din 1 de companii aeriene zboară spre Krasnodar.

  • Embraer 190
  • Copyright © 2016-2020. Toate drepturile sunt rezervate. UniTicket.ro-parte a HolidayPrice Inc., lider european în sfera turismului-online și serviciilor însoțitoare. Politica de confidențialitate. Termeni de utilizare. Politica privind cookie-urile. Pentru a accesa materialele, este necesară o legătură directă către site-ul UniTicket.ro.