Sistemul de căutare UniTicket.ro online va compara prețurile și vă va ajuta să cumpărați cele mai ieftine bilete de avion către Minneapolis și înapoi. Vom compara ofertele pentru zboruri pe site-urile companiilor aeriene, ale agențiilor de turism online, la casele de bilete ale aeroportului din Minneapolis. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți o variantă potrivită a unui bilet de avion către Minneapolis.

Prețurile biletelor de avion către Minneapolis

Bilete de avion către Minneapolis pentru zbor direct găsite de cumpărătorii UniTicket.ro. Cu cât este mai aproape data plecării, cu atât sunt mai mari prețurile,cele mai scumpe sunt zborurile cu plecarea astăzi și mâine.

București - Minneapolis BA 885 British Airways Airbus A320 NEO
06:25 Aeroportul Internațional Henri Coandă
Durată 14 ore 33 min 1 escală
20:58 Saint Paul Island Aeroportul
A căuta 24 Ianuarie 2022
Chișinău - Minneapolis W9 6937 Wizz Air Airbus A320
04:10 Aeroportul Internațional Chișinău
Durată 16 ore 42 min 1 escală
20:52 Saint Paul Island Aeroportul
de la 1 863 lei 01 Februarie 2022

De ce depinde costul biletului? De momentul zilei de plecare și sosire, clasa de servicii: business sau econom, călătoriți cu bagaje sau doar bagaj de mână, într-un singur sens sau ambele. Sistema de căutare UniTicket.ro ține cont de toți acești factori și oferă întotdeauna cele mai mici și cele mai actuale prețuri.

Bilete de avion din Minneapolis

Mai jos sunt prezentate direcțiile populare de zboruri din Minneapolis. Pentru a zbura ieftin, cumpărați biletele în avans, făcâbd cunoștință cu zborurile directe sau zboruri cu escală.

Minneapolis - București DL 42 Delta Air Lines Boeing 767-300
22:16 Saint Paul Island Aeroportul
Durată 13 ore 19 min 1 escală
11:35 Aeroportul Internațional Henri Coandă
de la 3 018 lei 21 Februarie 2022
Minneapolis - Chișinău AC 7736 Air Canada Embraer EMB 175
22:35 Saint Paul Island Aeroportul
Durată 16 ore 50 min 2 escale
15:25 Aeroportul Internațional Chișinău
A căuta 24 Ianuarie 2022

Zborurile directe către Minneapolis zboară din orașe

Orașe populare cu zboruri directe dus-întors: . Prețul celui mai ieftin bilet de avion Minneapolis găsit de cumpărători UniTicket.ro în ultimele 48 de ore în direcția . Avioanele din Minneapolis zboară din orașe.

Zboruri spre Minneapolis zboară din de țări

Zboruri directe spre Minneapolis sunt disponibile din de țări. Cele mai populare: . Cel mai ieftin bilet de avion spre Minneapolis pe ruta: (), costul acestuia va fi .

de companii aeriene zboară spre Minneapolis

Puteți zbura spre Minneapolis la bordul a de companii aeriene. Top companii aeriene care deservesc zboruri directe: . Cel mai rapid zbor spre Minneapolis este operat de companiile aeriene , pe ruta (). Avionul () acoperă distanța de la la într-o medie de minute.

Avioane care zboară spre Minneapolis

modele de aeronave din de companii aeriene zboară spre Minneapolis.

Copyright © 2016-2022. Toate drepturile sunt rezervate. UniTicket.ro-parte a HolidayPrice Inc., lider european în sfera turismului-online și serviciilor însoțitoare. Politica de confidențialitate. Termeni de utilizare. Politica privind cookie-urile. Pentru a accesa materialele, este necesară o legătură directă către site-ul UniTicket.ro.