Sistemul de căutare UniTicket.ro online va compara prețurile și vă va ajuta să cumpărați cele mai ieftine bilete de avion către Tașkent și înapoi. Vom compara ofertele pentru zboruri pe site-urile companiilor aeriene, ale agențiilor de turism online, la casele de bilete ale aeroportului din Tașkent. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți o variantă potrivită a unui bilet de avion către Tașkent.

Prețurile biletelor de avion către Tașkent

Bilete de avion către Tașkent pentru zbor direct găsite de cumpărătorii UniTicket.ro. Cu cât este mai aproape data plecării, cu atât sunt mai mari prețurile,cele mai scumpe sunt zborurile cu plecarea astăzi și mâine.

București - Tașkent RO 263 Tarom Airbus A319
14:25 Aeroportul Internațional Henri Coandă
Durată 9 ore 50 min 1 escală
00:15 Yuzhny Aeroportul
de la 847 lei 28 Februarie 2022
Chișinău - Tașkent 9U 745 Air Moldova Embraer 190
11:35 Aeroportul Internațional Chișinău
Durată 9 ore 20 min 1 escală
20:55 Yuzhny Aeroportul
de la 689 lei 28 Ianuarie 2022

De ce depinde costul biletului? De momentul zilei de plecare și sosire, clasa de servicii: business sau econom, călătoriți cu bagaje sau doar bagaj de mână, într-un singur sens sau ambele. Sistema de căutare UniTicket.ro ține cont de toți acești factori și oferă întotdeauna cele mai mici și cele mai actuale prețuri.

Bilete de avion din Tașkent

Mai jos sunt prezentate direcțiile populare de zboruri din Tașkent. Pentru a zbura ieftin, cumpărați biletele în avans, făcâbd cunoștință cu zborurile directe sau zboruri cu escală.

Tașkent - Chișinău HY 631 Uzbekistan Airways Boeing 767-300
14:05 Yuzhny Aeroportul
Durată 9 ore 10 min 1 escală
23:15 Aeroportul Internațional Chișinău
de la 860 lei 05 Mai 2022

Zborurile directe către Tașkent zboară din orașe

Orașe populare cu zboruri directe dus-întors: . Prețul celui mai ieftin bilet de avion Tașkent găsit de cumpărători UniTicket.ro în ultimele 48 de ore în direcția . Avioanele din Tașkent zboară din orașe.

Zboruri spre Tașkent zboară din de țări

Zboruri directe spre Tașkent sunt disponibile din de țări. Cele mai populare: . Cel mai ieftin bilet de avion spre Tașkent pe ruta: (), costul acestuia va fi .

de companii aeriene zboară spre Tașkent

Puteți zbura spre Tașkent la bordul a de companii aeriene. Top companii aeriene care deservesc zboruri directe: . Cel mai rapid zbor spre Tașkent este operat de companiile aeriene , pe ruta (). Avionul () acoperă distanța de la la într-o medie de minute.

Avioane care zboară spre Tașkent

modele de aeronave din de companii aeriene zboară spre Tașkent.

Bilete de avion către Tașkent
Tașkent

Introduceți datele pentru a începe să căutați bilete.

Copyright © 2016-2022. Toate drepturile sunt rezervate. UniTicket.ro-parte a HolidayPrice Inc., lider european în sfera turismului-online și serviciilor însoțitoare. Politica de confidențialitate. Termeni de utilizare. Politica privind cookie-urile. Pentru a accesa materialele, este necesară o legătură directă către site-ul UniTicket.ro.