Sistema de căutare UniTicket.ro vă va ajuta să aflați costul biletelor de avion către Afganistan. Vom compara prețurile online și vom găsi cele mai ieftine zboruri către Afganistan pe site-urile a 750 de companii aeriene și peste 100 de agenții verificate și de încredere. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți datele zborului dumneavoastră.

Prețurile pentru bilete de avion către Afganistan

Mai jos veți găsi prețurile pentru zboruri directe către Afganistan din orașele România. Pe UniTicket.ro puteți compara costul biletelor de avion la casele de bilete din aeroport, agențiile de turism, sistema de rezervare timp de 5 minute.

București - Kabul TK 1046 Turkish Airlines Airbus A330-300
18:45 Aeroportul Internațional Henri Coandă
Durată 9 ore 50 min 1 escală
04:35 Kabul
de la 2 837 lei 31 Iulie 2024

Costul biletului de avion către Afganistan depinde de mulți factori și se schimbă în fiecare zi. Atunci când căutăm, avem în vedere toți acești factori: clasa econom sau clasa business, zbor direct sau cu escală, cu bagaj de cală sau doar cu bagaj de mână, pentru a vă oferi cele mai ieftine zboruri către Afganistan.

Zboruri directe către Afganistan zboară din de orașe

Avioanele zboară spre Afganistan din de orașe. Cele mai populare: . Cel mai ieftin bilet vă va costa în direcția , începând .

de companii aeriene zboară spre Afganistan

Puteți cumpăra bilete în Afganistan pentru un zbor direct la bordul a de companii aeriene. Popular: . Cel mai rapid zbor spre Afganistan este , operat de () pe ruta

de modele de aeronave zboară spre Afganistan

Cele mai populare aeronave: . Cea mai rapidă aeronavă a , pe ruta . Pleacă la de la și ajunge la la , timpul de călătorie este .

Aeroporturile din Afganistan

Zbor spre de aeroporturi din Afganistan din de orașe. Cele mai populare aeroporturi din Afganistan sunt: .

Orașe din Afganistan

Pentru a căuta zboruri către Afganistan pe zboruri regulate sau charter ale companiilor aeriene, selectați orașul de destinație din lista de mai jos. Pe pagina orașului, puteți să vă familiarizați cu prețurile biletelor, promoțiile și ofertele speciale ale companiilor aeriene către orașul selectat.предложениями авиакомпаний в выбранный город.

Bilete de avion către Afganistan
Afganistan

Introduceți datele pentru a începe să căutați bilete.

Copyright © 2016-2024. Toate drepturile sunt rezervate. UniTicket.ro-parte a HolidayPrice Inc., lider european în sfera turismului-online și serviciilor însoțitoare. Politica de confidențialitate. Termeni de utilizare. Politica privind cookie-urile. Pentru a accesa materialele, este necesară o legătură directă către site-ul UniTicket.ro.