Sistema de căutare UniTicket.ro vă va ajuta să aflați costul biletelor de avion către Bielorusia. Vom compara prețurile online și vom găsi cele mai ieftine zboruri către Bielorusia pe site-urile a 750 de companii aeriene și peste 100 de agenții verificate și de încredere. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți datele zborului dumneavoastră.

Prețurile pentru bilete de avion către Bielorusia

Mai jos veți găsi prețurile pentru zboruri directe către Bielorusia din orașele România. Pe UniTicket.ro puteți compara costul biletelor de avion la casele de bilete din aeroport, agențiile de turism, sistema de rezervare timp de 5 minute.

București - Minsk RO 231 Tarom Airbus A319
05:55 Aeroportul Internațional Henri Coandă
Durată 4 ore 50 min 1 escală
10:45 Minsk National Aeroportul
de la 1 430 lei 31 Iulie 2024
Iași - Minsk OS 646 Austrian Airlines Embraer 195
13:55 Aeroportul Internațional Iași
Durată 7 ore 45 min 1 escală
21:40 Minsk National Aeroportul
de la 1 433 lei 10 August 2024

Costul biletului de avion către Bielorusia depinde de mulți factori și se schimbă în fiecare zi. Atunci când căutăm, avem în vedere toți acești factori: clasa econom sau clasa business, zbor direct sau cu escală, cu bagaj de cală sau doar cu bagaj de mână, pentru a vă oferi cele mai ieftine zboruri către Bielorusia.

Zboruri directe către Bielorusia zboară din 1 de orașe

Avioanele zboară spre Bielorusia din 1 de orașe. Cele mai populare: Chișinău. Cel mai ieftin bilet vă va costa în direcția Chișinău - Minsk, începând de la 402 lei.

Chișinău de la 402 lei

1 de companii aeriene zboară spre Bielorusia

Puteți cumpăra bilete în Bielorusia pentru un zbor direct la bordul a 1 de companii aeriene. Popular: Belavia. Cel mai rapid zbor spre Bielorusia este 01:25, operat de Belavia (B2 820) pe ruta Chișinău - Minsk

 • Belavia
 • 1 de modele de aeronave zboară spre Bielorusia

  Cele mai populare aeronave: Embraer EMB 175. Cea mai rapidă aeronavă a Belavia Embraer EMB 175, pe ruta Chișinău - Minsk. Pleacă la 10:05 de la Aeroportul Internațional Chișinău și ajunge la Minsk National Aeroportul la 11:30, timpul de călătorie este 01:25.

 • Embraer EMB 175
 • Aeroporturile din Bielorusia

  Zbor spre 1 de aeroporturi din Bielorusia din 1 de orașe. Cele mai populare aeroporturi din Bielorusia sunt: Minsk National Aeroportul.

  Minsk National Aeroportul de la 402 lei

  Orașe din Bielorusia

  Pentru a căuta zboruri către Bielorusia pe zboruri regulate sau charter ale companiilor aeriene, selectați orașul de destinație din lista de mai jos. Pe pagina orașului, puteți să vă familiarizați cu prețurile biletelor, promoțiile și ofertele speciale ale companiilor aeriene către orașul selectat.предложениями авиакомпаний в выбранный город.

  Bilete de avion către Bielorusia
  Bielorusia

  Introduceți datele pentru a începe să căutați bilete.

  Copyright © 2016-2024. Toate drepturile sunt rezervate. UniTicket.ro-parte a HolidayPrice Inc., lider european în sfera turismului-online și serviciilor însoțitoare. Politica de confidențialitate. Termeni de utilizare. Politica privind cookie-urile. Pentru a accesa materialele, este necesară o legătură directă către site-ul UniTicket.ro.