Sistema de căutare UniTicket.ro vă va ajuta să aflați costul biletelor de avion către Fiji. Vom compara prețurile online și vom găsi cele mai ieftine zboruri către Fiji pe site-urile a 750 de companii aeriene și peste 100 de agenții verificate și de încredere. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți datele zborului dumneavoastră.

Prețurile pentru bilete de avion către Fiji

Mai jos veți găsi prețurile pentru zboruri directe către Fiji din orașele România. Pe UniTicket.ro puteți compara costul biletelor de avion la casele de bilete din aeroport, agențiile de turism, sistema de rezervare timp de 5 minute.

București - Nadi QR 220 Qatar Airways Airbus A320
14:55 Aeroportul Internațional Henri Coandă
Durată 14 ore 45 min 3 escale
05:40 Nadi
de la 4 073 lei 19 Iunie 2025

Costul biletului de avion către Fiji depinde de mulți factori și se schimbă în fiecare zi. Atunci când căutăm, avem în vedere toți acești factori: clasa econom sau clasa business, zbor direct sau cu escală, cu bagaj de cală sau doar cu bagaj de mână, pentru a vă oferi cele mai ieftine zboruri către Fiji.

Zboruri directe către Fiji zboară din de orașe

Avioanele zboară spre Fiji din de orașe. Cele mai populare: . Cel mai ieftin bilet vă va costa în direcția , începând .

de companii aeriene zboară spre Fiji

Puteți cumpăra bilete în Fiji pentru un zbor direct la bordul a de companii aeriene. Popular: . Cel mai rapid zbor spre Fiji este , operat de () pe ruta

de modele de aeronave zboară spre Fiji

Cele mai populare aeronave: . Cea mai rapidă aeronavă a , pe ruta . Pleacă la de la și ajunge la la , timpul de călătorie este .

Aeroporturile din Fiji

Zbor spre de aeroporturi din Fiji din de orașe. Cele mai populare aeroporturi din Fiji sunt: .

Orașe din Fiji

Pentru a căuta zboruri către Fiji pe zboruri regulate sau charter ale companiilor aeriene, selectați orașul de destinație din lista de mai jos. Pe pagina orașului, puteți să vă familiarizați cu prețurile biletelor, promoțiile și ofertele speciale ale companiilor aeriene către orașul selectat.предложениями авиакомпаний в выбранный город.

Bilete de avion către Fiji
Fiji

Introduceți datele pentru a începe să căutați bilete.

Copyright © 2016-2024. Toate drepturile sunt rezervate. UniTicket.ro-parte a HolidayPrice Inc., lider european în sfera turismului-online și serviciilor însoțitoare. Politica de confidențialitate. Termeni de utilizare. Politica privind cookie-urile. Pentru a accesa materialele, este necesară o legătură directă către site-ul UniTicket.ro.