Sistema de căutare UniTicket.ro vă va ajuta să aflați costul biletelor de avion către Hong Kong. Vom compara prețurile online și vom găsi cele mai ieftine zboruri către Hong Kong pe site-urile a 750 de companii aeriene și peste 100 de agenții verificate și de încredere. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți datele zborului dumneavoastră.

Prețurile pentru bilete de avion către Hong Kong

Mai jos veți găsi prețurile pentru zboruri directe către Hong Kong din orașele România. Pe UniTicket.ro puteți compara costul biletelor de avion la casele de bilete din aeroport, agențiile de turism, sistema de rezervare timp de 5 minute.

București - Hong Kong TK 1046 Turkish Airlines Airbus A330-300
18:45 Aeroportul Internațional Henri Coandă
Durată 14 ore 20 min 1 escală
09:05 H K Heliport
de la 2 611 lei 26 Septembrie 2024
Cluj-Napoca - Hong Kong W6 3301 Wizz Air Airbus A320
03:20 Aeroportul Avram Iancu
Durată 19 ore 45 min 1 escală
23:05 H K Heliport
de la 2 628 lei 15 Octombrie 2024
Timișoara - Hong Kong RO 608 Tarom ATR 72
15:50 Aeroportul Internațional "Traian Vuia"
Durată 17 ore 15 min 2 escale
09:05 H K Heliport
de la 3 052 lei 20 August 2024

Costul biletului de avion către Hong Kong depinde de mulți factori și se schimbă în fiecare zi. Atunci când căutăm, avem în vedere toți acești factori: clasa econom sau clasa business, zbor direct sau cu escală, cu bagaj de cală sau doar cu bagaj de mână, pentru a vă oferi cele mai ieftine zboruri către Hong Kong.

Zboruri directe către Hong Kong zboară din de orașe

Avioanele zboară spre Hong Kong din de orașe. Cele mai populare: . Cel mai ieftin bilet vă va costa în direcția , începând .

de companii aeriene zboară spre Hong Kong

Puteți cumpăra bilete în Hong Kong pentru un zbor direct la bordul a de companii aeriene. Popular: . Cel mai rapid zbor spre Hong Kong este , operat de () pe ruta

de modele de aeronave zboară spre Hong Kong

Cele mai populare aeronave: . Cea mai rapidă aeronavă a , pe ruta . Pleacă la de la și ajunge la la , timpul de călătorie este .

Aeroporturile din Hong Kong

Zbor spre de aeroporturi din Hong Kong din de orașe. Cele mai populare aeroporturi din Hong Kong sunt: .

Orașe din Hong Kong

Pentru a căuta zboruri către Hong Kong pe zboruri regulate sau charter ale companiilor aeriene, selectați orașul de destinație din lista de mai jos. Pe pagina orașului, puteți să vă familiarizați cu prețurile biletelor, promoțiile și ofertele speciale ale companiilor aeriene către orașul selectat.предложениями авиакомпаний в выбранный город.

Bilete de avion către Hong Kong
Hong Kong

Introduceți datele pentru a începe să căutați bilete.

Copyright © 2016-2024. Toate drepturile sunt rezervate. UniTicket.ro-parte a HolidayPrice Inc., lider european în sfera turismului-online și serviciilor însoțitoare. Politica de confidențialitate. Termeni de utilizare. Politica privind cookie-urile. Pentru a accesa materialele, este necesară o legătură directă către site-ul UniTicket.ro.