Sistema de căutare UniTicket.ro vă va ajuta să aflați costul biletelor de avion către Kazahstan. Vom compara prețurile online și vom găsi cele mai ieftine zboruri către Kazahstan pe site-urile a 750 de companii aeriene și peste 100 de agenții verificate și de încredere. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți datele zborului dumneavoastră.

Prețurile pentru bilete de avion către Kazahstan

Mai jos veți găsi prețurile pentru zboruri directe către Kazahstan din orașele România. Pe UniTicket.ro puteți compara costul biletelor de avion la casele de bilete din aeroport, agențiile de turism, sistema de rezervare timp de 5 minute.

București - Almaty RO 263 Tarom Airbus A319
14:25 Aeroportul Internațional Henri Coandă
Durată 9 ore 20 min 1 escală
23:45 Almaty Aeroportul
de la 1 217 lei 14 August 2024
București - Astana (Nursultan) RO 301 Tarom Airbus A319
05:35 Aeroportul Internațional Henri Coandă
Durată 18 ore 5 min 1 escală
23:40 Astana
de la 1 353 lei 06 August 2024

Costul biletului de avion către Kazahstan depinde de mulți factori și se schimbă în fiecare zi. Atunci când căutăm, avem în vedere toți acești factori: clasa econom sau clasa business, zbor direct sau cu escală, cu bagaj de cală sau doar cu bagaj de mână, pentru a vă oferi cele mai ieftine zboruri către Kazahstan.

Zboruri directe către Kazahstan zboară din de orașe

Avioanele zboară spre Kazahstan din de orașe. Cele mai populare: . Cel mai ieftin bilet vă va costa în direcția , începând .

de companii aeriene zboară spre Kazahstan

Puteți cumpăra bilete în Kazahstan pentru un zbor direct la bordul a de companii aeriene. Popular: . Cel mai rapid zbor spre Kazahstan este , operat de () pe ruta

de modele de aeronave zboară spre Kazahstan

Cele mai populare aeronave: . Cea mai rapidă aeronavă a , pe ruta . Pleacă la de la și ajunge la la , timpul de călătorie este .

Aeroporturile din Kazahstan

Zbor spre de aeroporturi din Kazahstan din de orașe. Cele mai populare aeroporturi din Kazahstan sunt: .

Orașe din Kazahstan

Pentru a căuta zboruri către Kazahstan pe zboruri regulate sau charter ale companiilor aeriene, selectați orașul de destinație din lista de mai jos. Pe pagina orașului, puteți să vă familiarizați cu prețurile biletelor, promoțiile și ofertele speciale ale companiilor aeriene către orașul selectat.предложениями авиакомпаний в выбранный город.

Bilete de avion către Kazahstan
Kazahstan

Introduceți datele pentru a începe să căutați bilete.

Copyright © 2016-2024. Toate drepturile sunt rezervate. UniTicket.ro-parte a HolidayPrice Inc., lider european în sfera turismului-online și serviciilor însoțitoare. Politica de confidențialitate. Termeni de utilizare. Politica privind cookie-urile. Pentru a accesa materialele, este necesară o legătură directă către site-ul UniTicket.ro.