Sistema de căutare UniTicket.ro vă va ajuta să aflați costul biletelor de avion către Kenia. Vom compara prețurile online și vom găsi cele mai ieftine zboruri către Kenia pe site-urile a 750 de companii aeriene și peste 100 de agenții verificate și de încredere. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți datele zborului dumneavoastră.

Prețurile pentru bilete de avion către Kenia

Mai jos veți găsi prețurile pentru zboruri directe către Kenia din orașele România. Pe UniTicket.ro puteți compara costul biletelor de avion la casele de bilete din aeroport, agențiile de turism, sistema de rezervare timp de 5 minute.

București - Nairobi RO 361 Tarom Boeing 737-800
05:40 Aeroportul Internațional Henri Coandă
Durată 13 ore 25 min 1 escală
19:05 Jomo Kenyatta
de la 2 420 lei 15 August 2024
București - Mombasa RO 263 Tarom Airbus A319
14:25 Aeroportul Internațional Henri Coandă
Durată 10 ore 5 min 1 escală
00:30 Moi
de la 2 715 lei 15 August 2024
București - Malindi FZ 1798 Flydubai Boeing 737-800
12:40 Aeroportul Internațional Henri Coandă
Durată 18 ore 35 min 2 escale
07:15 Malindi Aeroportul
A căuta 31 Iulie 2024

Costul biletului de avion către Kenia depinde de mulți factori și se schimbă în fiecare zi. Atunci când căutăm, avem în vedere toți acești factori: clasa econom sau clasa business, zbor direct sau cu escală, cu bagaj de cală sau doar cu bagaj de mână, pentru a vă oferi cele mai ieftine zboruri către Kenia.

Zboruri directe către Kenia zboară din de orașe

Avioanele zboară spre Kenia din de orașe. Cele mai populare: . Cel mai ieftin bilet vă va costa în direcția , începând .

de companii aeriene zboară spre Kenia

Puteți cumpăra bilete în Kenia pentru un zbor direct la bordul a de companii aeriene. Popular: . Cel mai rapid zbor spre Kenia este , operat de () pe ruta

de modele de aeronave zboară spre Kenia

Cele mai populare aeronave: . Cea mai rapidă aeronavă a , pe ruta . Pleacă la de la și ajunge la la , timpul de călătorie este .

Aeroporturile din Kenia

Zbor spre de aeroporturi din Kenia din de orașe. Cele mai populare aeroporturi din Kenia sunt: .

Orașe din Kenia

Pentru a căuta zboruri către Kenia pe zboruri regulate sau charter ale companiilor aeriene, selectați orașul de destinație din lista de mai jos. Pe pagina orașului, puteți să vă familiarizați cu prețurile biletelor, promoțiile și ofertele speciale ale companiilor aeriene către orașul selectat.предложениями авиакомпаний в выбранный город.

Bilete de avion către Kenia
Kenia

Introduceți datele pentru a începe să căutați bilete.

Copyright © 2016-2024. Toate drepturile sunt rezervate. UniTicket.ro-parte a HolidayPrice Inc., lider european în sfera turismului-online și serviciilor însoțitoare. Politica de confidențialitate. Termeni de utilizare. Politica privind cookie-urile. Pentru a accesa materialele, este necesară o legătură directă către site-ul UniTicket.ro.