Sistema de căutare UniTicket.ro vă va ajuta să aflați costul biletelor de avion către Slovacia. Vom compara prețurile online și vom găsi cele mai ieftine zboruri către Slovacia pe site-urile a 750 de companii aeriene și peste 100 de agenții verificate și de încredere. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți datele zborului dumneavoastră.

Prețurile pentru bilete de avion către Slovacia

Mai jos veți găsi prețurile pentru zboruri directe către Slovacia din orașele România. Pe UniTicket.ro puteți compara costul biletelor de avion la casele de bilete din aeroport, agențiile de turism, sistema de rezervare timp de 5 minute.

București - Bratislava FR 7347 Ryanair Boeing 737-800
12:35 Aeroportul Internațional Henri Coandă
Durată 8 ore 15 min 1 escală
20:50 Bratislava Bus Station
de la 426 lei 17 Septembrie 2024
Cluj-Napoca - Bratislava W6 3301 Wizz Air Airbus A320
03:20 Aeroportul Avram Iancu
Durată 10 ore 30 min 1 escală
13:50 Bratislava Bus Station
A căuta 31 Iulie 2024
Timișoara - Bratislava W6 3503 Wizz Air Airbus A320
03:25 Aeroportul Internațional "Traian Vuia"
Durată 10 ore 25 min 1 escală
13:50 Bratislava Bus Station
A căuta 31 Iulie 2024

Costul biletului de avion către Slovacia depinde de mulți factori și se schimbă în fiecare zi. Atunci când căutăm, avem în vedere toți acești factori: clasa econom sau clasa business, zbor direct sau cu escală, cu bagaj de cală sau doar cu bagaj de mână, pentru a vă oferi cele mai ieftine zboruri către Slovacia.

Zboruri directe către Slovacia zboară din de orașe

Avioanele zboară spre Slovacia din de orașe. Cele mai populare: . Cel mai ieftin bilet vă va costa în direcția , începând .

de companii aeriene zboară spre Slovacia

Puteți cumpăra bilete în Slovacia pentru un zbor direct la bordul a de companii aeriene. Popular: . Cel mai rapid zbor spre Slovacia este , operat de () pe ruta

de modele de aeronave zboară spre Slovacia

Cele mai populare aeronave: . Cea mai rapidă aeronavă a , pe ruta . Pleacă la de la și ajunge la la , timpul de călătorie este .

Aeroporturile din Slovacia

Zbor spre de aeroporturi din Slovacia din de orașe. Cele mai populare aeroporturi din Slovacia sunt: .

Orașe din Slovacia

Pentru a căuta zboruri către Slovacia pe zboruri regulate sau charter ale companiilor aeriene, selectați orașul de destinație din lista de mai jos. Pe pagina orașului, puteți să vă familiarizați cu prețurile biletelor, promoțiile și ofertele speciale ale companiilor aeriene către orașul selectat.предложениями авиакомпаний в выбранный город.

Bilete de avion către Slovacia
Slovacia

Introduceți datele pentru a începe să căutați bilete.

Copyright © 2016-2024. Toate drepturile sunt rezervate. UniTicket.ro-parte a HolidayPrice Inc., lider european în sfera turismului-online și serviciilor însoțitoare. Politica de confidențialitate. Termeni de utilizare. Politica privind cookie-urile. Pentru a accesa materialele, este necesară o legătură directă către site-ul UniTicket.ro.