Sistema de căutare UniTicket.ro vă va ajuta să aflați costul biletelor de avion către Slovenia. Vom compara prețurile online și vom găsi cele mai ieftine zboruri către Slovenia pe site-urile a 750 de companii aeriene și peste 100 de agenții verificate și de încredere. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți datele zborului dumneavoastră.

Prețurile pentru bilete de avion către Slovenia

Mai jos veți găsi prețurile pentru zboruri directe către Slovenia din orașele România. Pe UniTicket.ro puteți compara costul biletelor de avion la casele de bilete din aeroport, agențiile de turism, sistema de rezervare timp de 5 minute.

București - Ljubljana JU 643 Air Serbia ATR 42/ATR 72 FR/IT
14:10 Aeroportul Internațional Henri Coandă
Durată 4 ore 40 min 1 escală
18:50 Ljubljana Joze Pucnik Aeroportul
de la 414 lei 27 August 2024

Costul biletului de avion către Slovenia depinde de mulți factori și se schimbă în fiecare zi. Atunci când căutăm, avem în vedere toți acești factori: clasa econom sau clasa business, zbor direct sau cu escală, cu bagaj de cală sau doar cu bagaj de mână, pentru a vă oferi cele mai ieftine zboruri către Slovenia.

Zboruri directe către Slovenia zboară din de orașe

Avioanele zboară spre Slovenia din de orașe. Cele mai populare: . Cel mai ieftin bilet vă va costa în direcția , începând .

de companii aeriene zboară spre Slovenia

Puteți cumpăra bilete în Slovenia pentru un zbor direct la bordul a de companii aeriene. Popular: . Cel mai rapid zbor spre Slovenia este , operat de () pe ruta

de modele de aeronave zboară spre Slovenia

Cele mai populare aeronave: . Cea mai rapidă aeronavă a , pe ruta . Pleacă la de la și ajunge la la , timpul de călătorie este .

Aeroporturile din Slovenia

Zbor spre de aeroporturi din Slovenia din de orașe. Cele mai populare aeroporturi din Slovenia sunt: .

Orașe din Slovenia

Pentru a căuta zboruri către Slovenia pe zboruri regulate sau charter ale companiilor aeriene, selectați orașul de destinație din lista de mai jos. Pe pagina orașului, puteți să vă familiarizați cu prețurile biletelor, promoțiile și ofertele speciale ale companiilor aeriene către orașul selectat.предложениями авиакомпаний в выбранный город.

Bilete de avion către Slovenia
Slovenia

Introduceți datele pentru a începe să căutați bilete.

Copyright © 2016-2024. Toate drepturile sunt rezervate. UniTicket.ro-parte a HolidayPrice Inc., lider european în sfera turismului-online și serviciilor însoțitoare. Politica de confidențialitate. Termeni de utilizare. Politica privind cookie-urile. Pentru a accesa materialele, este necesară o legătură directă către site-ul UniTicket.ro.