Sistema de căutare UniTicket.ro vă va ajuta să aflați costul biletelor de avion către Vietnam. Vom compara prețurile online și vom găsi cele mai ieftine zboruri către Vietnam pe site-urile a 750 de companii aeriene și peste 100 de agenții verificate și de încredere. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți datele zborului dumneavoastră.

Prețurile pentru bilete de avion către Vietnam

Mai jos veți găsi prețurile pentru zboruri directe către Vietnam din orașele România. Pe UniTicket.ro puteți compara costul biletelor de avion la casele de bilete din aeroport, agențiile de turism, sistema de rezervare timp de 5 minute.

București - Ho Chi Minh QR 220 Qatar Airways Airbus A320
14:55 Aeroportul Internațional Henri Coandă
Durată 20 ore 50 min 2 escale
11:45 Tan Son Nhat
de la 2 980 lei 16 Februarie 2025
București - Hanoi TK 1046 Turkish Airlines Airbus A330-300
19:10 Aeroportul Internațional Henri Coandă
Durată 14 ore 0 min 1 escală
09:10 Noi Bai
de la 3 012 lei 14 Noiembrie 2024

Costul biletului de avion către Vietnam depinde de mulți factori și se schimbă în fiecare zi. Atunci când căutăm, avem în vedere toți acești factori: clasa econom sau clasa business, zbor direct sau cu escală, cu bagaj de cală sau doar cu bagaj de mână, pentru a vă oferi cele mai ieftine zboruri către Vietnam.

Zboruri directe către Vietnam zboară din de orașe

Avioanele zboară spre Vietnam din de orașe. Cele mai populare: . Cel mai ieftin bilet vă va costa în direcția , începând .

de companii aeriene zboară spre Vietnam

Puteți cumpăra bilete în Vietnam pentru un zbor direct la bordul a de companii aeriene. Popular: . Cel mai rapid zbor spre Vietnam este , operat de () pe ruta

de modele de aeronave zboară spre Vietnam

Cele mai populare aeronave: . Cea mai rapidă aeronavă a , pe ruta . Pleacă la de la și ajunge la la , timpul de călătorie este .

Aeroporturile din Vietnam

Zbor spre de aeroporturi din Vietnam din de orașe. Cele mai populare aeroporturi din Vietnam sunt: .

Orașe din Vietnam

Pentru a căuta zboruri către Vietnam pe zboruri regulate sau charter ale companiilor aeriene, selectați orașul de destinație din lista de mai jos. Pe pagina orașului, puteți să vă familiarizați cu prețurile biletelor, promoțiile și ofertele speciale ale companiilor aeriene către orașul selectat.предложениями авиакомпаний в выбранный город.

Bilete de avion către Vietnam
Vietnam

Introduceți datele pentru a începe să căutați bilete.

Copyright © 2016-2024. Toate drepturile sunt rezervate. UniTicket.ro-parte a HolidayPrice Inc., lider european în sfera turismului-online și serviciilor însoțitoare. Politica de confidențialitate. Termeni de utilizare. Politica privind cookie-urile. Pentru a accesa materialele, este necesară o legătură directă către site-ul UniTicket.ro.