Prețurile pentru bilete de avion din Bălți către Honolulu

Găsiți zboruri ieftine din Bălți către Honolulu și comparați prețurile zborurilo a companiilor aeriene folosind UniTicket.ro. Pe site, puteți face cunoștință cu orarul de zbor și puteți cumpăra un bilet de avion la un preț , cu o dată de plecare pe 01 Ianuarie 1970.

Lu
Ma
Mi
Jo
Vi
Dum
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 

Cel mai ieftin zbor Bălți - Honolulu găsit la ziua de 2841 o săptămână acum. Costul acestuia cu o singură direcție și cu bagaj de cală este , cu plecarea la 01 Ianuarie 1970. Prețul minim pentru un zbor dus-întors va fi . Acest bilet a fost găsit 2841 o săptămână acum, cu datele de plecare spre Honolulu pe 13 Iunie 2024 an, înapoi la Bălți, pe 13 Iunie 2024 an

Bilete de avion Bălți - Honolulu (BZY - HNL)

În tabel sunt prezentate prețurile minime pentru avion de la Bălți la Honolulu pentru un zbor direct. Dacă găsiți un bilet ieftin, nu amânați achiziția, ofertele de ultim moment se termină foarte repede.

Zboruri dus-întors Bălți - Honolulu

Costul biletelor de avion pe ruta Bălți - Honolulu (Statele Unite) în ambele direcții. Cel mai ieftin bilet a fost cumpărat 2841 o săptămână acum, prețul său a fost , pleacă spre Honolulu pe 13 Iunie 2024 an și se întoarce la Beltsy la 13 Iunie 2024 an.

Orarul de zboruri Bălți - Honolulu 2024

Din orar veți afla la ce oră au zborurile din Bălți și la ce oră sosesc în Honolulu. Toate companiile aeriene care operează un zbor direct în această direcție sunt indicate astăzi, mâine și următoarele zile.

Orarul zborurilor nu a fost găsit

Selectați o dată pentru a căuta zboruri ieftine către destinație.

* Programul este indicat doar pentru zboruri regulate și low cost.

Informații zbor de la Bălți la Honolulu

Zborul de la Bălți la Honolulu, cu excepția escalei, durează de 17:02 ore, distanța dintre orașe este de 12292 km sau 7635 mile. Primul avion de dimineață de la Bălți pleacă spre Honolulu la . Iar ultimul zbor de seară pleacă la .

Airplane

Doar dus

Airplane

Dus-întors

The earliest flight

Cel mai devreme zbor

The latest flight

Durata zborului

distance

Distanța

12292 km

Cel mai rapid bilet de avion Bălți - Honolulu de la cu numărul cursei zboară la minute cu plecare de la la ora și ajunge la la . Acest zbor este operat pe o avia linie modernă .

Linii aeriene

Zbor direct

0 companii aeriene zboară de la Bălți la Honolulu cu un zbor direct. Cea mai populară companie de zbor direct este .

*Numărul zborului

Zboruri cu escală

Puteți cumpăra bilete de avion pentru zboruri cu escală de la Bălți la Honolulu de la 0 companii aeriene:

*Orașe de tranzit

Aeroporturi

Prețurile biletelor de avion de la aeroporturi. Traficul aerian de la Bălți este deservit de aeroporturi. Avioanele ajung la un aeroport din Honolulu.

Aeroporturile din Bălți

Aeroporturile din Honolulu

*Distanța dintre aeroport și centrul orașului

Avioane

Pe ruta Bălți - Honolulu zboară modele de aeronave de la companii aeriene. Cel mai rapid avion , de la compania .

Orașe de transfer

Lista orașelor pentru zboruri de la Bălți la Honolulu cu transfer. Cea mai bună opțiune este să zburați prin:

Zboruri din Bălți către Statele Unite

Lista biletelor de avion din Bălți către Statele Unite achiziționate pe site-ul UniTicket.ro în 48 de ore. Dacă găsiți o ofertă interesantă, nu amânați achiziția, prețurile se schimbă la fiecare 15 minute.

Zboruri ieftine de la Moldova la Honolulu

Cele mai ieftine zboruri din orașele din Moldova la Honolulu găsite de utilizatori pe site-ul nostru. Dacă nu ați găsit direcția de zbor dorită, utilizați formularul de căutare din partea de sus a paginii.

Nu s-au găsit oferte speciale

Honolulu

Bilete de avion din Bălți către Honolulu
Honolulu
Copyright © 2016-2024. Toate drepturile sunt rezervate. UniTicket.ro-parte a HolidayPrice Inc., lider european în sfera turismului-online și serviciilor însoțitoare. Politica de confidențialitate. Termeni de utilizare. Politica privind cookie-urile. Pentru a accesa materialele, este necesară o legătură directă către site-ul UniTicket.ro.