Prețurile pentru bilete de avion din Cluj-Napoca către Telupid

Găsiți zboruri ieftine din Cluj-Napoca către Telupid și comparați prețurile zborurilo a companiilor aeriene folosind UniTicket.ro. Pe site, puteți face cunoștință cu orarul de zbor și puteți cumpăra un bilet de avion la un preț , cu o dată de plecare pe 01 Ianuarie 1970.

Lu
Ma
Mi
Jo
Vi
Dum
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 

Cel mai ieftin zbor Cluj-Napoca - Telupid găsit la ziua de 2837 săptămâni acum. Costul acestuia cu o singură direcție și cu bagaj de cală este , cu plecarea la 01 Ianuarie 1970. Prețul minim pentru un zbor dus-întors va fi . Acest bilet a fost găsit 2837 săptămâni acum, cu datele de plecare spre Telupid pe 14 Mai 2024 an, înapoi la Cluj-Napoca, pe 14 Mai 2024 an

Bilete de avion Cluj-Napoca - Telupid (CLJ - TEL)

În tabel sunt prezentate prețurile minime pentru avion de la Cluj-Napoca la Telupid pentru un zbor direct. Dacă găsiți un bilet ieftin, nu amânați achiziția, ofertele de ultim moment se termină foarte repede.

Zboruri dus-întors Cluj-Napoca - Telupid

Costul biletelor de avion pe ruta Cluj-Napoca - Telupid (Malaezia) în ambele direcții. Cel mai ieftin bilet a fost cumpărat 2837 săptămâni acum, prețul său a fost , pleacă spre Telupid pe 14 Mai 2024 an și se întoarce la Cluj-Napoca la 14 Mai 2024 an.

Orarul de zboruri Cluj-Napoca - Telupid 2024

Din orar veți afla la ce oră au zborurile din Cluj-Napoca și la ce oră sosesc în Telupid. Toate companiile aeriene care operează un zbor direct în această direcție sunt indicate astăzi, mâine și următoarele zile.

Orarul zborurilor nu a fost găsit

Selectați o dată pentru a căuta zboruri ieftine către destinație.

* Programul este indicat doar pentru zboruri regulate și low cost.

Informații zbor de la Cluj-Napoca la Telupid

Zborul de la Cluj-Napoca la Telupid, cu excepția escalei, durează de 13:40 ore, distanța dintre orașe este de 9798 km sau 6086 mile. Primul avion de dimineață de la Cluj-Napoca pleacă spre Telupid la . Iar ultimul zbor de seară pleacă la .

Airplane

Doar dus

Airplane

Dus-întors

The earliest flight

Cel mai devreme zbor

The latest flight

Durata zborului

distance

Distanța

9798 km

Cel mai rapid bilet de avion Cluj-Napoca - Telupid de la cu numărul cursei zboară la minute cu plecare de la la ora și ajunge la la . Acest zbor este operat pe o avia linie modernă .

Linii aeriene

Zbor direct

0 companii aeriene zboară de la Cluj-Napoca la Telupid cu un zbor direct. Cea mai populară companie de zbor direct este .

*Numărul zborului

Zboruri cu escală

Puteți cumpăra bilete de avion pentru zboruri cu escală de la Cluj-Napoca la Telupid de la 0 companii aeriene:

*Orașe de tranzit

Aeroporturi

Prețurile biletelor de avion de la aeroporturi. Traficul aerian de la Cluj-Napoca este deservit de aeroporturi. Avioanele ajung la un aeroport din Telupid.

Aeroporturile din Cluj-Napoca

Aeroporturile din Telupid

*Distanța dintre aeroport și centrul orașului

Avioane

Pe ruta Cluj-Napoca - Telupid zboară modele de aeronave de la companii aeriene. Cel mai rapid avion , de la compania .

Orașe de transfer

Lista orașelor pentru zboruri de la Cluj-Napoca la Telupid cu transfer. Cea mai bună opțiune este să zburați prin:

Zboruri din Cluj-Napoca către Malaezia

Lista biletelor de avion din Cluj-Napoca către Malaezia achiziționate pe site-ul UniTicket.ro în 48 de ore. Dacă găsiți o ofertă interesantă, nu amânați achiziția, prețurile se schimbă la fiecare 15 minute.

Zboruri ieftine de la România la Telupid

Cele mai ieftine zboruri din orașele din România la Telupid găsite de utilizatori pe site-ul nostru. Dacă nu ați găsit direcția de zbor dorită, utilizați formularul de căutare din partea de sus a paginii.

Nu s-au găsit oferte speciale

Telupid

Bilete de avion din Cluj-Napoca către Telupid
Telupid
Copyright © 2016-2024. Toate drepturile sunt rezervate. UniTicket.ro-parte a HolidayPrice Inc., lider european în sfera turismului-online și serviciilor însoțitoare. Politica de confidențialitate. Termeni de utilizare. Politica privind cookie-urile. Pentru a accesa materialele, este necesară o legătură directă către site-ul UniTicket.ro.