Prețurile pentru bilete de avion din Cluj-Napoca către Telupid

Găsiți zboruri ieftine din Cluj-Napoca către Telupid și comparați prețurile zborurilo a companiilor aeriene folosind UniTicket.ro. Pe site, puteți face cunoștință cu orarul de zbor și puteți cumpăra un bilet de avion la un preț , cu o dată de plecare pe 21 Aprilie 2021.

Lu
Ma
Mi
Jo
Vi
Dum
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
 
 

Cel mai ieftin zbor Cluj-Napoca - Telupid găsit la ziua de 2677 săptămâni acum. Costul acestuia cu o singură direcție și cu bagaj de cală este , cu plecarea la 21 Aprilie 2021. Prețul minim pentru un zbor dus-întors va fi . Acest bilet a fost găsit 2677 săptămâni acum, cu datele de plecare spre Telupid pe 22 Aprilie 2021 an, înapoi la Cluj-Napoca, pe 22 Aprilie 2021 an

Bilete de avion Cluj-Napoca - Telupid (CLJ - TEL)

În tabel sunt prezentate prețurile minime pentru avion de la Cluj-Napoca la Telupid pentru un zbor direct. Dacă găsiți un bilet ieftin, nu amânați achiziția, ofertele de ultim moment se termină foarte repede.

Zboruri dus-întors Cluj-Napoca - Telupid

Costul biletelor de avion pe ruta Cluj-Napoca - Telupid (Malaezia) în ambele direcții. Cel mai ieftin bilet a fost cumpărat 2677 săptămâni acum, prețul său a fost , pleacă spre Telupid pe 22 Aprilie 2021 an și se întoarce la Cluj-Napoca la 22 Aprilie 2021 an.

Orarul de zboruri Cluj-Napoca - Telupid 2021

Din orar veți afla la ce oră au zborurile din Cluj-Napoca și la ce oră sosesc în Telupid. Toate companiile aeriene care operează un zbor direct în această direcție sunt indicate astăzi, mâine și următoarele zile.

Orarul zborurilor nu a fost găsit

Selectați o dată pentru a căuta zboruri ieftine către destinație.

* Programul este indicat doar pentru zboruri regulate și low cost.

Informații zbor de la Cluj-Napoca la Telupid

Zborul de la Cluj-Napoca la Telupid, cu excepția escalei, durează de 13:40 ore, distanța dintre orașe este de 9798 km sau 6086 mile. Primul avion de dimineață de la Cluj-Napoca pleacă spre Telupid la . Iar ultimul zbor de seară pleacă la .

Airplane

Doar dus

Airplane

Dus-întors

The earliest flight

Cel mai devreme zbor

The latest flight

Durata zborului

distance

Distanța

9798 km

Cel mai rapid bilet de avion Cluj-Napoca - Telupid de la cu numărul cursei zboară la minute cu plecare de la la ora și ajunge la la . Acest zbor este operat pe o avia linie modernă .

Linii aeriene

Zbor direct

0 companii aeriene zboară de la Cluj-Napoca la Telupid cu un zbor direct. Cea mai populară companie de zbor direct este .

*Numărul zborului

Zboruri cu escală

Puteți cumpăra bilete de avion pentru zboruri cu escală de la Cluj-Napoca la Telupid de la 0 companii aeriene:

*Orașe de tranzit

Aeroporturi

Prețurile biletelor de avion de la aeroporturi. Traficul aerian de la Cluj-Napoca este deservit de aeroporturi. Avioanele ajung la un aeroport din Telupid.

Aeroporturile din Cluj-Napoca

Aeroporturile din Telupid

*Distanța dintre aeroport și centrul orașului

Avioane

Pe ruta Cluj-Napoca - Telupid zboară modele de aeronave de la companii aeriene. Cel mai rapid avion , de la compania .

Orașe de transfer

Lista orașelor pentru zboruri de la Cluj-Napoca la Telupid cu transfer. Cea mai bună opțiune este să zburați prin:

Zboruri din Cluj-Napoca către Malaezia

Lista biletelor de avion din Cluj-Napoca către Malaezia achiziționate pe site-ul UniTicket.ro în 48 de ore. Dacă găsiți o ofertă interesantă, nu amânați achiziția, prețurile se schimbă la fiecare 15 minute.

Toate zborurile din Cluj-Napoca

Zboruri ieftine de la România la Telupid

Cele mai ieftine zboruri din orașele din România la Telupid găsite de utilizatori pe site-ul nostru. Dacă nu ați găsit direcția de zbor dorită, utilizați formularul de căutare din partea de sus a paginii.

Toate zborurile către Telupid

Telupid

Bilete de avion din Cluj-Napoca către Telupid
Telupid

Introduceți datele pentru a începe să căutați bilete.

Copyright © 2016-2020. Toate drepturile sunt rezervate. UniTicket.ro-parte a HolidayPrice Inc., lider european în sfera turismului-online și serviciilor însoțitoare. Politica de confidențialitate. Termeni de utilizare. Politica privind cookie-urile. Pentru a accesa materialele, este necesară o legătură directă către site-ul UniTicket.ro.