Despre compania UniTicket.ro

UniTicket.ro face parte din agenția de turism HolidayPrice, unul dintre cele mai importante grupuri europene specializate în rezervarea de bilete de avion, hoteluri și alte servicii turistice prin intermediul internetului.

De ce UniTicket.ro?

UniTicket.ro are o diferență importantă față de alte site-uri de vânzare a biletelor: nu vindem bilete, ci doar căutăm cele mai ieftine opțiuni. Prin urmare, nu avem niciun obiectiv să promovăm anumite propuneri. După alegerea celei mai potrivite opțiuni, veți fi redirecționat către site-ul agenției sau al casei de bilete care ați ales-o.

Nu plătiți nimic pentru serviciile noastre achiziționând un bilet la prețul inițial. Puteți utiliza resursa fără teamă de taxe ascunse sau comisioane suplimentare.

Profitabil

Profitabil! Peste 750 de companii aeriene

Oferim o gamă largă de servicii, oferindu-vă cel mai ieftin zbor către destinație. Cu noi puteți rezerva zboruri de la peste 750 de companii aeriene din întreaga lume.

Peste 2.000.000 de hoteluri

Datorită numărului mare de criterii, găsirea unui hotel potrivit poate fi dificilă. Pentru a ușura această sarcină, UniTicket.ro oferă peste 2.000.000 de hoteluri din întreaga lume.

Profesioniști din turism

Angajații partenerilor noștri sunt certificați de către International Air Transport Association (IATA) și sunt specialiști de înaltă calificare în domeniul turismului.

Încărcăm 17 avioane Boeing 737 în fiecare zi

UniTicket.ro deservește 10.000 de clienți în Rusia și Europa în fiecare zi și vinde peste 200 de foi turistice.

De încredere

Informațiile dvs. personale și datele de plată sunt protejate în siguranță. Portalurile de plată ale partenerilor UniTicket.ro respectă standardele de securitate ale sistemelor internaționale Visa, MasterCard și standardul de fiabilitate îmbunătățit PCI DSS 3.2.

payment method

Convenabil

Rețea mare de parteneri

Datorită numărului mare de parteneri: companii aeriene, agenții de turism online și aeroporturi, căutăm și găsim cele mai ieftine bilete. Compararea prețurilor, inclusiv în 5 sisteme globale de rezervare.

Totul online

Cumpărați bilete fără a ieși de acasă. Acum nu trebuie să stai la cozi, toate opțiunile pentru zboruri avantajoase sunt pe un singur site.

Rata

Datorită parteneriatului cu serviciul de plată cu încredere PayLate, aveți o oportunitate excelentă de a cumpăra bilete de avion în rate sau în credit. După căutarea unui bilet, el vă va indica că doriți să îl cumpărați în rate.

Prețuri 100% transparente

Bilete fără comisioane, taxe suplimentare sau marcaje deasupra. Toate prețurile de pe site sunt finale și nu se modifică la momentul rezervării.

Parteneri verificați

Oferim bilete, hoteluri, tururi, asigurări, transferuri și excursii numai de la parteneri de încredere. Cele mai mari birouri de bilete de avion, agenții de rezervare, operatori turistici, transportatori feroviari și autobuze.

raileurope
booking_com
omio
rentalcars
agoda
flixbus

Cum puteți găsi și cumpăra un bilet pe UniTicket.ro

search_icon

Completați formularul de căutare

Completați formularul - indicați orașul de plecare și orașul de sosire. În calendarul formularului, selectați data plecării și data zborului de întoarcere dacă cumpărați un bilet dus-întors, apăsați butonul „Găsiți bilete”. Așteptați (nu mai mult de 30 de secunde) în timp ce sistemul colectează date despre prețuri.

airplane

Alegeți un bilet potrivit

În datele afișate, selectați un bilet potrivit, acordați atenție costurilor, aeroporturilor de plecare și sosire, orașului de transfer, care compania aeriană operează zborul, indiferent dacă sunt incluse bagajele și bagajele de mână.

buy button

Faceți clic pe butonul "Cumpărați"

După ce ați găsit o opțiune potrivită, faceți clic pe butonul „Cumpărați” și vă vom redirecționa către site-ul partenerului nostru, unde va trebui să continuați să emiteți un bilet.

money

Completați detaliile pașaportului și plătiți biletul

Completați formularul cu informațiile și datele de pașaport necesare, verificați de două ori totul și apoi plătiți biletul online cu un card bancar sau bani electronici.

e-mail

Obțineți biletul prin e-mail

În termen de 5 minute, o scrisoare cu biletul de avion rezervat va fi trimisă la e-mailul dvs., acesta trebuie tipărit și dus cu dvs. la aeroport.

Mai aveți întrebări? Explorați secțiunea noastră de asistență pentru clienți

Press about us

Lucrează la UniTicket.ro

Post vacant

Copyright © 2016-2024. Toate drepturile sunt rezervate. UniTicket.ro-parte a HolidayPrice Inc., lider european în sfera turismului-online și serviciilor însoțitoare. Politica de confidențialitate. Termeni de utilizare. Politica privind cookie-urile. Pentru a accesa materialele, este necesară o legătură directă către site-ul UniTicket.ro.