Sistemul de căutare UniTicket.ro online va compara prețurile și vă va ajuta să cumpărați cele mai ieftine bilete de avion către Kathmandu și înapoi. Vom compara ofertele pentru zboruri pe site-urile companiilor aeriene, ale agențiilor de turism online, la casele de bilete ale aeroportului din Kathmandu. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți o variantă potrivită a unui bilet de avion către Kathmandu.

Prețurile biletelor de avion către Kathmandu

Bilete de avion către Kathmandu pentru zbor direct găsite de cumpărătorii UniTicket.ro. Cu cât este mai aproape data plecării, cu atât sunt mai mari prețurile,cele mai scumpe sunt zborurile cu plecarea astăzi și mâine.

București - Kathmandu QR 220 Qatar Airways Airbus A320
14:55 Aeroportul Internațional Henri Coandă
Durată 12 ore 30 min 1 escală
03:25 Tribhuvan
de la 1 002 lei 15 Decembrie 2021

De ce depinde costul biletului? De momentul zilei de plecare și sosire, clasa de servicii: business sau econom, călătoriți cu bagaje sau doar bagaj de mână, într-un singur sens sau ambele. Sistema de căutare UniTicket.ro ține cont de toți acești factori și oferă întotdeauna cele mai mici și cele mai actuale prețuri.

Bilete de avion din Kathmandu

Mai jos sunt prezentate direcțiile populare de zboruri din Kathmandu. Pentru a zbura ieftin, cumpărați biletele în avans, făcâbd cunoștință cu zborurile directe sau zboruri cu escală.

Kathmandu - București QR 645 Qatar Airways Boeing 787-800
20:25 Tribhuvan
Durată 12 ore 50 min 1 escală
09:15 Aeroportul Internațional Henri Coandă
A căuta 01 Octombrie 2021

Zborurile directe către Kathmandu zboară din orașe

Orașe populare cu zboruri directe dus-întors: . Prețul celui mai ieftin bilet de avion Kathmandu găsit de cumpărători UniTicket.ro în ultimele 48 de ore în direcția . Avioanele din Kathmandu zboară din orașe.

Zboruri spre Kathmandu zboară din de țări

Zboruri directe spre Kathmandu sunt disponibile din de țări. Cele mai populare: . Cel mai ieftin bilet de avion spre Kathmandu pe ruta: (), costul acestuia va fi .

de companii aeriene zboară spre Kathmandu

Puteți zbura spre Kathmandu la bordul a de companii aeriene. Top companii aeriene care deservesc zboruri directe: . Cel mai rapid zbor spre Kathmandu este operat de companiile aeriene , pe ruta (). Avionul () acoperă distanța de la la într-o medie de minute.

Avioane care zboară spre Kathmandu

modele de aeronave din de companii aeriene zboară spre Kathmandu.

Copyright © 2016-2020. Toate drepturile sunt rezervate. UniTicket.ro-parte a HolidayPrice Inc., lider european în sfera turismului-online și serviciilor însoțitoare. Politica de confidențialitate. Termeni de utilizare. Politica privind cookie-urile. Pentru a accesa materialele, este necesară o legătură directă către site-ul UniTicket.ro.