Sistemul de căutare UniTicket.ro online va compara prețurile și vă va ajuta să cumpărați cele mai ieftine bilete de avion către Phnom Penh și înapoi. Vom compara ofertele pentru zboruri pe site-urile companiilor aeriene, ale agențiilor de turism online, la casele de bilete ale aeroportului din Phnom Penh. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți o variantă potrivită a unui bilet de avion către Phnom Penh.

Prețurile biletelor de avion către Phnom Penh

Bilete de avion către Phnom Penh pentru zbor direct găsite de cumpărătorii UniTicket.ro. Cu cât este mai aproape data plecării, cu atât sunt mai mari prețurile,cele mai scumpe sunt zborurile cu plecarea astăzi și mâine.

București - Phnom Penh TK 1046 Turkish Airlines Airbus A330-300
18:45 Aeroportul Internațional Henri Coandă
Durată 4 ore 35 min 3 escale
23:20 Phnom Penh
de la 1 832 lei 27 Februarie 2022

De ce depinde costul biletului? De momentul zilei de plecare și sosire, clasa de servicii: business sau econom, călătoriți cu bagaje sau doar bagaj de mână, într-un singur sens sau ambele. Sistema de căutare UniTicket.ro ține cont de toți acești factori și oferă întotdeauna cele mai mici și cele mai actuale prețuri.

Bilete de avion din Phnom Penh

Mai jos sunt prezentate direcțiile populare de zboruri din Phnom Penh. Pentru a zbura ieftin, cumpărați biletele în avans, făcâbd cunoștință cu zborurile directe sau zboruri cu escală.

Phnom Penh - București BR 266 Eva Air Airbus A330-200
05:35 Phnom Penh
Durată 0 ore 5 min 2 escale
05:40 Aeroportul Internațional Henri Coandă
A căuta 24 Ianuarie 2022

Zborurile directe către Phnom Penh zboară din orașe

Orașe populare cu zboruri directe dus-întors: . Prețul celui mai ieftin bilet de avion Phnom Penh găsit de cumpărători UniTicket.ro în ultimele 48 de ore în direcția . Avioanele din Phnom Penh zboară din orașe.

Zboruri spre Phnom Penh zboară din de țări

Zboruri directe spre Phnom Penh sunt disponibile din de țări. Cele mai populare: . Cel mai ieftin bilet de avion spre Phnom Penh pe ruta: (), costul acestuia va fi .

de companii aeriene zboară spre Phnom Penh

Puteți zbura spre Phnom Penh la bordul a de companii aeriene. Top companii aeriene care deservesc zboruri directe: . Cel mai rapid zbor spre Phnom Penh este operat de companiile aeriene , pe ruta (). Avionul () acoperă distanța de la la într-o medie de minute.

Avioane care zboară spre Phnom Penh

modele de aeronave din de companii aeriene zboară spre Phnom Penh.

Copyright © 2016-2022. Toate drepturile sunt rezervate. UniTicket.ro-parte a HolidayPrice Inc., lider european în sfera turismului-online și serviciilor însoțitoare. Politica de confidențialitate. Termeni de utilizare. Politica privind cookie-urile. Pentru a accesa materialele, este necesară o legătură directă către site-ul UniTicket.ro.