Sistema de căutare UniTicket.ro vă va ajuta să aflați costul biletelor de avion către Polinezia Franceză. Vom compara prețurile online și vom găsi cele mai ieftine zboruri către Polinezia Franceză pe site-urile a 750 de companii aeriene și peste 100 de agenții verificate și de încredere. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți datele zborului dumneavoastră.

Prețurile pentru bilete de avion către Polinezia Franceză

Mai jos veți găsi prețurile pentru zboruri directe către Polinezia Franceză din orașele România. Pe UniTicket.ro puteți compara costul biletelor de avion la casele de bilete din aeroport, agențiile de turism, sistema de rezervare timp de 5 minute.

București - Bora Bora RO 383 Tarom Boeing 737-800
10:10 Aeroportul Internațional Henri Coandă
Durată 10 ore 50 min 3 escale
21:00 Motu Mute Aeroportul
A căuta 31 Iulie 2024
București - Papeete RO 383 Tarom Boeing 737-800
10:10 Aeroportul Internațional Henri Coandă
Durată 3 ore 35 min 1 escală
13:45 Tahiti Faa'a Aeroportul
de la 19 467 lei 11 August 2024

Costul biletului de avion către Polinezia Franceză depinde de mulți factori și se schimbă în fiecare zi. Atunci când căutăm, avem în vedere toți acești factori: clasa econom sau clasa business, zbor direct sau cu escală, cu bagaj de cală sau doar cu bagaj de mână, pentru a vă oferi cele mai ieftine zboruri către Polinezia Franceză.

Zboruri directe către Polinezia Franceză zboară din de orașe

Avioanele zboară spre Polinezia Franceză din de orașe. Cele mai populare: . Cel mai ieftin bilet vă va costa în direcția , începând .

de companii aeriene zboară spre Polinezia Franceză

Puteți cumpăra bilete în Polinezia Franceză pentru un zbor direct la bordul a de companii aeriene. Popular: . Cel mai rapid zbor spre Polinezia Franceză este , operat de () pe ruta

de modele de aeronave zboară spre Polinezia Franceză

Cele mai populare aeronave: . Cea mai rapidă aeronavă a , pe ruta . Pleacă la de la și ajunge la la , timpul de călătorie este .

Aeroporturile din Polinezia Franceză

Zbor spre de aeroporturi din Polinezia Franceză din de orașe. Cele mai populare aeroporturi din Polinezia Franceză sunt: .

Orașe din Polinezia Franceză

Pentru a căuta zboruri către Polinezia Franceză pe zboruri regulate sau charter ale companiilor aeriene, selectați orașul de destinație din lista de mai jos. Pe pagina orașului, puteți să vă familiarizați cu prețurile biletelor, promoțiile și ofertele speciale ale companiilor aeriene către orașul selectat.предложениями авиакомпаний в выбранный город.

Bilete de avion către Polinezia Franceză
Polinezia Franceză

Introduceți datele pentru a începe să căutați bilete.

Copyright © 2016-2024. Toate drepturile sunt rezervate. UniTicket.ro-parte a HolidayPrice Inc., lider european în sfera turismului-online și serviciilor însoțitoare. Politica de confidențialitate. Termeni de utilizare. Politica privind cookie-urile. Pentru a accesa materialele, este necesară o legătură directă către site-ul UniTicket.ro.