Sistema de căutare UniTicket.ro vă va ajuta să aflați costul biletelor de avion către Qatar. Vom compara prețurile online și vom găsi cele mai ieftine zboruri către Qatar pe site-urile a 750 de companii aeriene și peste 100 de agenții verificate și de încredere. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți datele zborului dumneavoastră.

Prețurile pentru bilete de avion către Qatar

Mai jos veți găsi prețurile pentru zboruri directe către Qatar din orașele România. Pe UniTicket.ro puteți compara costul biletelor de avion la casele de bilete din aeroport, agențiile de turism, sistema de rezervare timp de 5 minute.

București - Doha QR 220 Qatar Airways Airbus A321
00:35 Aeroportul Internațional Henri Coandă
Durată 4 ore 45 min Zbor direct
05:20 Hamad
de la 748 lei 15 August 2024

Costul biletului de avion către Qatar depinde de mulți factori și se schimbă în fiecare zi. Atunci când căutăm, avem în vedere toți acești factori: clasa econom sau clasa business, zbor direct sau cu escală, cu bagaj de cală sau doar cu bagaj de mână, pentru a vă oferi cele mai ieftine zboruri către Qatar.

Zboruri directe către Qatar zboară din 1 de orașe

Avioanele zboară spre Qatar din 1 de orașe. Cele mai populare: București. Cel mai ieftin bilet vă va costa în direcția București - Doha, începând de la 1 038 lei.

București de la 1 038 lei

1 de companii aeriene zboară spre Qatar

Puteți cumpăra bilete în Qatar pentru un zbor direct la bordul a 1 de companii aeriene. Popular: Qatar Airways. Cel mai rapid zbor spre Qatar este 04:45, operat de Qatar Airways (QR 220) pe ruta București - Doha

 • Qatar Airways
 • 1 de modele de aeronave zboară spre Qatar

  Cele mai populare aeronave: Airbus A321. Cea mai rapidă aeronavă a Qatar Airways Airbus A321, pe ruta București - Doha. Pleacă la 00:35 de la Aeroportul Internațional Henri Coandă și ajunge la Hamad la 05:20, timpul de călătorie este 04:45.

 • Airbus A321
 • Aeroporturile din Qatar

  Zbor spre 1 de aeroporturi din Qatar din 1 de orașe. Cele mai populare aeroporturi din Qatar sunt: Hamad.

  Hamad de la 1 038 lei

  Orașe din Qatar

  Pentru a căuta zboruri către Qatar pe zboruri regulate sau charter ale companiilor aeriene, selectați orașul de destinație din lista de mai jos. Pe pagina orașului, puteți să vă familiarizați cu prețurile biletelor, promoțiile și ofertele speciale ale companiilor aeriene către orașul selectat.предложениями авиакомпаний в выбранный город.

  Bilete de avion către Qatar
  Qatar

  Introduceți datele pentru a începe să căutați bilete.

  Copyright © 2016-2024. Toate drepturile sunt rezervate. UniTicket.ro-parte a HolidayPrice Inc., lider european în sfera turismului-online și serviciilor însoțitoare. Politica de confidențialitate. Termeni de utilizare. Politica privind cookie-urile. Pentru a accesa materialele, este necesară o legătură directă către site-ul UniTicket.ro.